Köpstaden.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Bomullspinnar zink

Plåtburk Bomullspinnar är en käck & smidig lösning för förvaring av bomullspinnar/tops och passar väl in i ett badrum. Läs mer

89:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Bomullspinnar är en käck och smidig lösning för förvaring av bomullspinnar eller tops som passar väl in i ett badrum. Motivet med kanin, mus och tops i olika färger kombineras med flera textinslag på franska. Burkens märke är franska Derrière La Porte / Dixie. Med denna produkt livas badrummet upp lite, samtidigt som man får en utmärkt behållare att förvara sina örontops i, och man slipper att gömma undan dem i badrumsskåpet om man inte vill det.

Produkten är en rund burk i zinkfärgat material som matchar de flesta tänkbara bakgrunder. Burken har måtten åtta centimeters diameter och tio centimeters höjd, vilket gör att den får plats på de flesta olika ytor och hyllor där man kan tänkas vilja ställa den.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034002923
Lev. artikelnummer: P005-M021135
Vikt: 84 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte