Köpstaden.se
Logo varumärke Haoshi Design

Väggklocka Migrantbird X Clock - Haoshi Design

Väggklocka i en vacker design, tidlös & elegant. Från Haoshi Design. Läs mer

1079:- 2249:-

Den här varan skickas fraktfritt

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Migrantbird X väggklocka från Haoshi Design, en klocka som förenar tystnad och skönhet i sin rörelse. Den här tidlösa & eleganta prydnaden passar perfekt in i alla hem och interiörer och kommer garanterat att dra blickarna till sig.

En klocka som fångar andan och elegansen hos flyttfåglar. Dessa magnifika varelser reser genom säsongerna, alltid i harmoni och tillsammans. De lever sitt liv i våtmarker, leker i skogar och flyger från öst till väst, från norr till söder, år efter år.

Migrantbird X CLOCK är mer än en klocka, den är en hyllning till friheten, samhörigheten och den varma atmosfären som dessa fåglar för med sig.

OBS - VID INSTÄLLNING AV TID,

Flytta minutvisaren medsols till lokal tid; var noga med att inte röra timvisaren.

När du ställer in tiden på en klocka är det viktigt att vara försiktig så att du inte skadar klockans mekanism. För många klockor, särskilt äldre modeller eller de med komplicerade mekanismer, kan felaktig hantering leda till skador. Att flytta minutvisaren i rätt riktning och vara uppmärksam på att inte rubba timvisaren är viktigt för att bevara klockans funktion och noggrannhet.

Material: Resin.

Mått: Höjd 65 x Bredd 65 x Djup 10 cm.

Drivs av 1 styck AA batteri (medföljer ej).

Egenskaper

Varumärke: Haoshi Design
Vikt: 990 g

Om varumärket

Haoshi, let good things happen.

Haoshi Design är en framstående designstudio som specialiserat sig på att skapa estetiskt tilltalande och högkvalitativa bordslampor och väggklockor. Sedan vår start 2009, har vi kombinerat konst och funktionalitet för att skapa unika inredningsdetaljer som lyser upp ditt hem och ger det en unik karaktär.

Namnet 'haoshi' härstammar från det taiwanesiska uttalet '好事', vilket betyder 'att det goda händer'. Haoshi Design strävar efter att införa denna positiva energi i varje hem genom våra noggrant utformade produkter.

Vårt sortiment av bordslampor erbjuder en mångfald av stilar, från minimalistisk elegans till fantasifulla skapelser, medan våra väggklockor är konstfullt utformade för att vara mer än bara tidsindikatorer – de är konstverk i sig själva.

Varje produkt från Haoshi Design är ett resultat av vår passion för design och vårt engagemang för kvalitet. Haoshi Design använder endast de finaste materialen och ser till att varje detalj är perfektionerad, för att du ska kunna njuta av skönhet och kvalitet som varar genom åren.

Oavsett om du är på jakt efter en bordslampa som tillför stil och atmosfär till ditt rum, eller en väggklocka som är ett konstnärligt uttryck i tiden, erbjuder Haoshi Design något unikt och av högsta kvalitet.

Logo varumärke Haoshi Design