Köpstaden.se
Logo varumärke Haoshi Design

Väggklocka Cuckoo - Haoshi Design

Väggklocka i en vacker design, tidlös & elegant. Från Haoshi Design. Läs mer

1179:- 2999:-

Den här varan skickas fraktfritt

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Cuckoo väggklocka från Haoshi Design, en modern twist på den älskade traditionella gökklockan. Varje timme bjuder den här unika klockan in till en charmig stund när två glada små fåglar möts för att kvittra med varandra med fågelsång.

Designad för att passa perfekt in i ditt hem, har klockan formen av en snygg trädstubbe med en mysig liten nisch för fågelboet. Tillverkad av slitstarkt harts, erbjuder klockan både kvalitet och stil.

Klockan är inte bara en tidsvisare, utan också ett konstverk och en underbar konversationsstartare. Den sätter definitivt en unik prägel på ditt vardagsrum, kök eller sovrum.

Och oroa dig inte för att bli väckt mitt i natten – Med en enkel ljudinställning kan du ställa in så att fågelsången bara spelas mellan 06:00 och 22:00, så att du kan sova ostört.

OBS - VID INSTÄLLNING AV TID,

Flytta minutvisaren medsols till lokal tid; var noga med att inte röra timvisaren.

När du ställer in tiden på en klocka är det viktigt att vara försiktig så att du inte skadar klockans mekanism. För många klockor, särskilt äldre modeller eller de med komplicerade mekanismer, kan felaktig hantering leda till skador. Att flytta minutvisaren i rätt riktning och vara uppmärksam på att inte rubba timvisaren är viktigt för att bevara klockans funktion och noggrannhet.

Material: Harts.

Mått: Höjd 32 x Bredd 11.3 x Djup 20 cm.

Drivs av 3 stycken R14 batterier (medföljer ej) som köps i välsorterade butiker alt elkedja.

Egenskaper

Varumärke: Haoshi Design
Vikt: 2 776 g

Om varumärket

Haoshi, let good things happen.

Haoshi Design är en framstående designstudio som specialiserat sig på att skapa estetiskt tilltalande och högkvalitativa bordslampor och väggklockor. Sedan vår start 2009, har vi kombinerat konst och funktionalitet för att skapa unika inredningsdetaljer som lyser upp ditt hem och ger det en unik karaktär.

Namnet 'haoshi' härstammar från det taiwanesiska uttalet '好事', vilket betyder 'att det goda händer'. Haoshi Design strävar efter att införa denna positiva energi i varje hem genom våra noggrant utformade produkter.

Vårt sortiment av bordslampor erbjuder en mångfald av stilar, från minimalistisk elegans till fantasifulla skapelser, medan våra väggklockor är konstfullt utformade för att vara mer än bara tidsindikatorer – de är konstverk i sig själva.

Varje produkt från Haoshi Design är ett resultat av vår passion för design och vårt engagemang för kvalitet. Haoshi Design använder endast de finaste materialen och ser till att varje detalj är perfektionerad, för att du ska kunna njuta av skönhet och kvalitet som varar genom åren.

Oavsett om du är på jakt efter en bordslampa som tillför stil och atmosfär till ditt rum, eller en väggklocka som är ett konstnärligt uttryck i tiden, erbjuder Haoshi Design något unikt och av högsta kvalitet.

Logo varumärke Haoshi Design