Köpstaden.se
Logo varumärke Hinza

Hinza Multi-Handväska Stor

Kombinerad handväska och insats till den stora Hinzaväskan med avtagbar axelrem. Kan bäras över axeln, på armen eller med nedknäppta kortsidor. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Kombinerad handväska och insats till den stora Hinzaväskan med avtagbar axelrem. Kan bäras över axeln, på armen eller med nedknäppta kortsidor. Passar till den stora Hinzaväskan med mått: 44 x 17 cm.

Egenskaper

Varumärke: Hinza
EAN: 7350059266043
Lev. artikelnummer: 604
Vikt: 339 g

Om varumärket

Hinzaväskor är en svensk klassiker som har producerats sedan 1950-talet av Perstorp AB. Väskan hade på den tiden namnet "Shoppingbag 329" och designades av Curt Christoperson. När matbutiker började dela ut gratiskassar slutade Perstorpsväskan att tillverkas.

Karin Bachstätter, barnbarns barn till grundaren av Perstorp AB, återupptog produktionen av väskan tillsammans med sina föräldrar i början på 2000-talet men då under namnet Hinza. Namnet kommer från Perstorp AB:s tidigare VD-bostad som heter Hinza Lycka där Hinza numera har sitt kontor.

Väskor från Hinza är de mest mångsidiga väskor man kan tänka sig. Väskan får bland annat att använda som shoppingväska, handväska, picknickorg, strandväska eller bara till vanlig förvaring. Den lilla väskan passar också till cykelkorgen. Numera finns det även flera populära tillbehör såsom kylväska, innerväska, överdrag och multi-Handväska.

Hinzaväskan med sina karaktäristiska ränder på långsidorna är gjord av plast och tillverkas i Sverige. Den har svensk design med en klassisk stilren form.

Logo varumärke Hinza