Köpstaden.se
Logo varumärke IB Laursen

Eldfat/Stativ Svart

Svart eldfat med medföljande stativ för utomhusbruk, från IB Laursen. Finns i flera olika varianter. Läs mer

1579:-

Den här varan skickas fraktfritt

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Svart stilfull eldkorg med medföljande stativ för utomhusbruk. Kan användas som en välkomnande detalj i trädgården, till matlagning & grillning eller ta med eldfatet till pulkabacken, en skön värmekälla vid kalla vinterdagar.

Eldfatet som är tillverkat av järn kommer med tiden att få ett mer rostigt utseende om det får stå ute & inte hålls rent & torrt. Detta är dock en naturlig del av materialet & gör produkten än mer unik i sitt utförande.

Material: Metall. Mått: H 32 x Ø 66 cm.

Egenskaper

Varumärke: IB Laursen
EAN: 5709898233990
Lev. artikelnummer: 3320-00
Vikt: 6 500 g

Om varumärket

Ib Laursen designer heminredning och trädgårdsdekoration matchande den nordiska designtraditionen. Sortimentet är stort och erbjuder ett stort antal möjligheter att skapa en unik och mysig atmosfär, både inom- och utomhus.

En stor del av produktsortimentet är designad internt, inspirerad av mässor, loppmarknader och utlandsresor och kombineras till 4 kollektioner per år. Produkterna tillverkas av noggrant utvalda leverantörer i Asien.

Ib Laursen grundades som detaljhandel 1971 av Ib Laursen men har sedan dess utvecklats till att bli en av Skandinaviens största grossistleverantörer av dekor. Företagets 9 000 m² kontor, showroom och lagringsbyggnader ligger vackert i utkanten av Danmarks äldsta stad, Ribe.

2007 tog Peter Laursen majoritetskontroll efter en lång planerad generationsöverlåtelse och utnämndes sedan till VD efter sin far, Ib Laursen. Huvudmålet fortsätter att vara en ständig utveckling och vara framåt när det gäller design, kvalitet och service.

Logo varumärke IB Laursen