Köpstaden.se
60%
Logo varumärke IB Laursen

Träskål Unika

Träskål tillverkad av återvunnet trä från Indien. En fin inredningsdetalj till förvaring av vackra små ting. Läs mer

99:- 249:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Träskål tillverkad av återvunnet trä från Indien. En fin inredningsdetalj till förvaring av vackra små ting. Då skålen är unik i sitt utförande kan det förekomma skillnader i storlek, färg, utseende. Det kan även förekomma slitningar, sprickor, märken och färgrester.

Mått: H 7 x Ø 16 cm.

Egenskaper

Varumärke: IB Laursen
EAN: 5709898322267
Lev. artikelnummer: 3586-00
Vikt: 514 g

Om varumärket

Ib Laursen designer heminredning och trädgårdsdekoration matchande den nordiska designtraditionen. Sortimentet är stort och erbjuder ett stort antal möjligheter att skapa en unik och mysig atmosfär, både inom- och utomhus.

En stor del av produktsortimentet är designad internt, inspirerad av mässor, loppmarknader och utlandsresor och kombineras till 4 kollektioner per år. Produkterna tillverkas av noggrant utvalda leverantörer i Asien.

Ib Laursen grundades som detaljhandel 1971 av Ib Laursen men har sedan dess utvecklats till att bli en av Skandinaviens största grossistleverantörer av dekor. Företagets 9 000 m² kontor, showroom och lagringsbyggnader ligger vackert i utkanten av Danmarks äldsta stad, Ribe.

2007 tog Peter Laursen majoritetskontroll efter en lång planerad generationsöverlåtelse och utnämndes sedan till VD efter sin far, Ib Laursen. Huvudmålet fortsätter att vara en ständig utveckling och vara framåt när det gäller design, kvalitet och service.

Logo varumärke IB Laursen