Köpstaden.se
Logo varumärke IB Laursen

Trälåda Unika

Trälåda till förvaring av kökets oljor, till vackra ljusstakar & andra små favoritting. Läs mer

149:-

Lagervara för omgående leverans

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Trälåda till förvaring av kökets oljor, till vackra ljusstakar & andra små favoritting. Trälådan är tillverkad av återvunnet indisk trä så det kan förkomma små spikhål, ojämnheter, färg & håligheter vilket gör trälådan än mer unik.

Mått: 9 x 6 x 35 cm.

Egenskaper

Varumärke: IB Laursen
EAN: 5709898312015
Lev. artikelnummer: 23035-00
Vikt: 544 g

Om varumärket

Ib Laursen designer heminredning och trädgårdsdekoration matchande den nordiska designtraditionen. Sortimentet är stort och erbjuder ett stort antal möjligheter att skapa en unik och mysig atmosfär, både inom- och utomhus.

En stor del av produktsortimentet är designad internt, inspirerad av mässor, loppmarknader och utlandsresor och kombineras till 4 kollektioner per år. Produkterna tillverkas av noggrant utvalda leverantörer i Asien.

Ib Laursen grundades som detaljhandel 1971 av Ib Laursen men har sedan dess utvecklats till att bli en av Skandinaviens största grossistleverantörer av dekor. Företagets 9 000 m² kontor, showroom och lagringsbyggnader ligger vackert i utkanten av Danmarks äldsta stad, Ribe.

2007 tog Peter Laursen majoritetskontroll efter en lång planerad generationsöverlåtelse och utnämndes sedan till VD efter sin far, Ib Laursen. Huvudmålet fortsätter att vara en ständig utveckling och vara framåt när det gäller design, kvalitet och service.

Logo varumärke IB Laursen