Köpstaden.se
Logo varumärke IB Laursen

Vispskål Mynte Green Tea

Vispskål med hällpip & handtag från IB Laursens serie Mynte, passar fint till bak och matlagning. Läs mer

229:-
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Vispskål med hällpip & handtag från IB Laursens serie Mynte som kan användas till oändligt mycket. Använd den till pannkakssmet & omelett, vispa grädde, till kak & muffinssmet eller varför inte använda den som en vacker inredningsdetalj & fyll den med härliga färska kryddor.

Skålen är tillverkad i stengods, är stadig & kan användas både i micron eller ställas i frysen. Den är ugnsfast & tål att diskas i maskin.

Rymmer ca 1,5 liter. Mått: 24 x 18 x 12 cm

Denna serie från IB Laursen har blivit omåttligt populär då produkterna används ofta i olika tv-program samt i inredningstidningar. Produkterna är rejäla & har en tålig glasyr, finns i en mängd olika färger och varianter.

Egenskaper

Varumärke: IB Laursen
EAN: 5709898279660
Lev. artikelnummer: 2075-10
Vikt: 1 185 g

Om varumärket

Ib Laursen designer heminredning och trädgårdsdekoration matchande den nordiska designtraditionen. Sortimentet är stort och erbjuder ett stort antal möjligheter att skapa en unik och mysig atmosfär, både inom- och utomhus.

En stor del av produktsortimentet är designad internt, inspirerad av mässor, loppmarknader och utlandsresor och kombineras till 4 kollektioner per år. Produkterna tillverkas av noggrant utvalda leverantörer i Asien.

Ib Laursen grundades som detaljhandel 1971 av Ib Laursen men har sedan dess utvecklats till att bli en av Skandinaviens största grossistleverantörer av dekor. Företagets 9 000 m² kontor, showroom och lagringsbyggnader ligger vackert i utkanten av Danmarks äldsta stad, Ribe.

2007 tog Peter Laursen majoritetskontroll efter en lång planerad generationsöverlåtelse och utnämndes sedan till VD efter sin far, Ib Laursen. Huvudmålet fortsätter att vara en ständig utveckling och vara framåt när det gäller design, kvalitet och service.

Logo varumärke IB Laursen