Köpstaden.se

Lediga jobb

Extraarbete för dig som bor i Ödeshög

Just nu söker vi någon som vid behov kan jobba några timmar i veckan med att packa internetbeställningar samt packa upp inkommande leveranser. Det är ett enkelt jobb att lära sig och det krävs inga förkunskaper. Dra dig inte för att kontakta oss om du har några frågor.

Arbetet innebär en hel del gående (för att hämta saker från lagerhyllor) samt en del kroppsrörelser (stäcka sig, böja sig). Dock inga tunga lyft. Det är ett bra jobb om man vill hålla igång kroppen. Du binder inte upp dig att jobba x antal timmar utan vi kommer fråga och så säger du bara nej om du inte kan.

Personliga egenskaper

Kontakt

Kontakta Magnus Johansson på 0730 27 90 49 / magnus.johansson@style4.se om du är intresserad och vill veta mer. Du hittar tillbaka till denna sida genom att gå in på köpstaden.se, skrollar längst ner på sidan till rubriken "Länkar" och klickar på "Lediga jobb".

Om oss

Köpstaden.se, vars juridiska namn är Style4 Solutions AB är ett litet familjeföretag som finns på Lievägen 3 i Ödeshög (rakt över Rasta där Kyrkljus/Varumärkesgrossisten finns). Tidigare hade vi en fysisk butik på Verkstadsgatan men nu säljer vi bara på nätet. Förutom internethandel håller vi på med systemutveckling fast då under namnet Style4 vars hemsida du finner här.

Medarbetare:

Jennifer Svala
Kundservice & inköp

Magnus Johansson
Kundservice

Charlies Svala
Logistik, lager

Christina Johansson
Logistik, lager

Organisationsnummer: 556910-5926