Köpstaden.se
Logo varumärke Rice

Förvaringshus Blue Party Animal

Charmig förvaringslåda/förvaringshus från danska Rice. Praktisk till leksaksförvaring. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Charmig förvaringslåda/förvaringshus från danska Rice. Huslådan som är handgjord av färgglad bast är både praktisk och samtidigt underbart söt till leksaker eller till förvaring i hallen. Taket är öppningsbart och fästes fast med små hakar. Korgarna har flätade handtag på sidorna och lekfullt broderade detaljer.

Korgarna tillverkas för hand & det kan därmed förekomma skiftningar i färg, form & utseende vilket gör produkten än mer unik & charmig i sitt utförande. Om huset blir konstant utsatt för solljus kan en viss blekning uppstå.

Finns i tre olika storlekar.

Mått:

Small: 36 x 32 x 23 cm.
Medium: 44 x 37 x 27 cm.
Large: 54 x 34 x 44 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315229929
Lev. artikelnummer: BSHOU-3ZPAB

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice