Köpstaden.se
Logo varumärke Rice

Glassbägare - Ice Cream Print

Glassbägare i melamin, passar till både kalaset, festen, picknicken och framförallt hemma till barnen. Håller i alla lägen, inget glasskross efter en tappad bägare. Läs mer

45:-
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 30 dagar
Beskrivning

Glassbägare i melamin, passar till både kalaset, festen, picknicken och framförallt hemma till barnen. Håller i alla lägen, inget glasskross efter en tappad bägare. Tål maskindisk men inte micro. Denna produkt är godkänd för livsmedel. Finns med två olika glassmotiv.

Mått: 6 x 9 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: MELIC-SUMXC

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice