Köpstaden.se
Logo varumärke Rice

Små Muggar Dino Prints

Melaminmuggar, set om 6 stycken. Passar till både kalaset, festen, picknicken och framförallt hemma till barnen. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Melaminmuggar, set om 6 stycken. Passar till både kalaset, festen, picknicken och framförallt hemma till barnen. Håller i alla lägen, inget glasskross efter en tappad mugg. Melaminmuggarna finns i flera färger och mönster, fina att kombinera tillsammans.

Tål maskindisk men ska inte användas i micro.

Mått: Ø 7 cm x 7 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315201895
Lev. artikelnummer: MELCU-6ZSDIN
Vikt: 444 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice