Köpstaden.se
34%
Logo varumärke Rice

Liten Skål Good Luck Print

Djup skål i slitstark melamin. Användbart både i hemmet och på picknicken. Kan användas till bl a flingor & desserter. Läs mer

59:- 89:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Skål i slitstark melamin, användbart både i hemmet och på picknicken. Kan användas till flingor, desserter, snacks & dip mm. Finns i flera olika varianter & färger som tallrikar, muggar & små skålar. Alla fina att mixa & matcha tillsammans.

Kan diskas i diskmaskin men ska inte användas i mikrovågsugn.

Material: Melamin. Mått: Ø 11 cm x 6 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315249590
Lev. artikelnummer: MELBW-SGOLU
Vikt: 108 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice