Köpstaden.se
Logo varumärke Rice

Lunchbox Rosa/Turkos

Lunchbox med flyttbara avdelare, praktisk till dagens lunch, utflykter & picknick. Läs mer

129:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Lunchbox med flyttbara avdelare, praktisk till dagens lunch, utflykter & picknick. Lunchboxen kan värmas i microvågsugn (ej lock) samt diskas i diskmaskinen (locket bör diskas för hand för att hålla sin form).

Alla plastprodukter avsedda för mat och dryck är fria från ftalater och BPA. Dessutom har de testats för livsmedelssäkerhet och uppfyller kraven enligt danska lagar, EU-lagar samt övriga förordningar.

Material: Plast. Mått: 7.5 x 14 x 21 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315251715
Lev. artikelnummer: BXLUN-IMI
Vikt: 249 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice