Köpstaden.se
Logo varumärke Rice

To-Go Matbehållare Rosa/Lila

Praktisk matbehållare med skruvlock samt medföljande sked, från Rice. Läs mer

89:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Praktisk matbehållare med skruvlock samt medföljande sked, från Rice. Matbehållaren kan fyllas med yoghurt, kvarg & gröt & topplocket med muesli, nötter & sylt.

Alla plastprodukter avsedda för mat och dryck är fria från ftalater och BPA. Dessutom har de testats för livsmedelssäkerhet och uppfyller kraven enligt danska lagar, EU-lagar samt övriga förordningar.

Material: Plast. Mått: 17 x 9.5 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315248975
Lev. artikelnummer: FBOX-TOGOI
Vikt: 130 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice