Köpstaden.se
Logo varumärke Maison Berger Paris

Neutral 500 ml

Neutral till doftlampa, renar luften från bakterier samt renar brännaren. Läs mer

189:-
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Neutral är bra om man inte önskar någon specifik doft utan endast vill rena luften. Neutral är också bra att använda för att rena brännaren. Önskar man en svagare doft går det bra att tillsätta neutral för att späda ut.

Neutral innehåller en doftnot för att känna att doftlampans process är igång då detta är ett säkerhetskrav.

Egenskaper

Varumärke: Maison Berger Paris
EAN: 3127291150126
Lev. artikelnummer: 115012
Vikt: 461 g

Om varumärket

Maison Berger Paris, ett mycket välkänt & historiskt franskt företag som startade redan 1898 av en apotekare vid namn Maurice Berger. Han hade utvecklat en katalytisk lampa som renade luften i sjukhusmiljön från farliga bakterier och illaluktande molekyler.

Under 1930-talet utvecklades brännaren i lampan så att även doft kunde tillsättas & nu började lampan att användas även i hemmen. Doftlamporna är väldigt omtyckta & finns i en mängd olika utföranden & även som samlarobjekt. Det tar ca 18 månader att ta fram en ny doftlampa, 9 månader att framställa en ny doft. Produkterna tillverkas i Frankrike,Normandie. De fantastiska dofterna tas fram tillsammans med parfymmästare i Grasse, världens doftmecka.

Maison Berger Paris doftlampor är perfekta att använda överallt där man önskar rena luften eller sprida en fantastisk doft.

Logo varumärke Maison Berger Paris