Ultimata dragèblandningen för hela familjen. Här finns något för alla! Nettovikt: 450 g. Läs mer
Lagervara för omgående leverans
Ultimata dragèblandningen för hela familjen. Här finns något för alla!
Innehåller: Hasselnöt, mandel, majs, jordgubbe och lakrits dragerat med mjölkchoklad, mörk choklad och vit choklad. Nettovikt: 450 g.
Ingredienser: Lakrits (socker, sockersirap, VETEMJÖL, glukos-fruktossirap, lakritsextrakt, arom (ammoniumklorid), stabilisator (sorbitol), färgämne (vegetabiliskt kol), ytbehandlingsmedel (carnauba vax), konserveringsmedel (E202), naturlig anis arom). Socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, MANDEL, HASSELNÖT, jordgubbe, majs, kakaomassa, VASSLEPULVER, LAKTOS, hallon, blåbär, päronpuré, apelsin, koncentrerad passions och lime juice, surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra, natriummalat), emulgeringsmedel (SOJALECITIN), aromer, havssalt, rödbetsjuice, naturlig vanilj arom, färgämne (E171, 172), växtfärgskoncentrat (safflor, spirulina, paprika extrakt),ytbehandlingsmedel E904, glukossirap, modifierad tapiokastärkelse, vegetabiliska oljor (kokos, raps) i varierande proportion.
Den mörka chokladen, mjölkchokladen och den vita chokladen innehåller min 52 %, 30 % respektive 25 % kakaobeståndsdelar.
Spår av PARANÖT, PEKANNÖT och CASHEWNÖT kan förekomma.
*Rainforest Alliance-certifierad. Läs mer på ra.org.
Näringsdeklaration per 100 g:
Energi (kJ): 2134
Energi (kcal): 510
Fett: 29 g varav mättat fett 16 g
Kolhydrater: 56 g varav sockerarter 52 g
Protein: 6,1 g
Salt: 0,10 g
Varumärke: Narr Chocolate
Narr Chocolate lägger fokus på kvalité. Produkterna innehåller omtanke, yrkesstolthet och de bästa av råvaror.
Familjeföretag har sedan starten 1993 specialiserat sig på tillverkning av choklad- och yoghurtdragéring av nötter, frukter, bär med mera. Namnet Narr är en sammansättning av initialerna från respektive familjemedlems förnamn.
Företaget har idag nio anställa och en produktionskapacitet på ca 2500ton/år. Kunder finns i Norden och ett flertal länder runt om i Europa. Produktionen är certifierad enligt FSSC 22000.