Köpstaden.se
16%
Logo varumärke Rice

Glasburk Jordgubbe

Glasburk med räfflat mönster samt jordgubbsknopp, en fin detalj i köket. Från Rice. Läs mer

125:- 149:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Glasburk med jordgubbsknopp, en praktisk och stilren förvaringslösning med ribbat glas samt tättslutande rosa lock prytt med en jordgubbe. Perfekt förvaring för att hålla dina livsmedel synliga och fräscha. Det kan förekomma ojämnheter i färg & form på locket då dessa är handmålade. Glasburken rymmer ca 1250 ml.

Produkten tål maskindisk men ska ej användas i mikrovågsugn.

Material: Glas & keramik. Mått: 23,4 x 11 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315251531
Lev. artikelnummer: GLJAR-STRAW
Vikt: 702 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice