Köpstaden.se
Logo varumärke Rice

Blomkruka Mythical Tiger

Blomkruka i form av en tiger i en fin lila nyans med guldglitter detaljer på benen. Vackra detaljer gör denna kruka helt fantastisk. Läs mer

159:-

Lagervara för omgående leverans

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Blomkruka i form av en tiger i en fin lila nyans med guldglitter detaljer på benen. Vackra detaljer gör denna kruka helt fantastisk. Levereras i en fin presentbox med text.

Mått: 15 x 11 x 18 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315187021
Lev. artikelnummer: FLPOT-STIG
Vikt: 357 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice