Köpstaden.se
24%
Logo varumärke Rice

Mugg Latte Blå/Vit Marrakesh

Ta med latten och komplettera med silikonlock. En färgglad mugg med grön insida och blå/vit marrakesh print. Läs mer

75:- 99:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Ta med latten och komplettera med silikonlock. En färgglad mugg med grön insida och blå/vit marrakesh print. Muggarna finns i flera färger och mönster som är fina att kombinera tillsammans. Denna mugg passar till både kalaset, festen, picnicen och framförallt hemma till barnen. Håller i alla lägen, inget glasskross efter en tappad mugg. Tål maskindisk men inte micro. Denna produkt är godkänd för livsmedel. Mått: 13 cm x 9 cm. Material: Melamin.

Missa inte att köpa till silikonlock.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315095661
Lev. artikelnummer: MELCU-LMABW
Vikt: 190 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice