Köpstaden.se
Logo varumärke Rice

Serveringsbricka Med Lock & Handtag

Praktisk & smidig serveringsbricka med lock & handtag, kan användas till picknick eller hemmavid till snacks. Läs mer

199:-
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Upptäck Rice gröna serveringsfat med praktiska funktioner. Serveringsfatet har 6 stycken fack samt lock med rosa handtag, vilket gör det praktiskt för snacks & annat gott till bl a picknick men även till servering hemmavid. Serveringsfatet kan också ställas in i frysen samt värmas i mikrovågsugn.

Alla plastprodukter avsedda för mat och dryck är fria från ftalater och BPA. Dessutom har de testats för livsmedelssäkerhet och uppfyller kraven enligt danska lagar, EU-lagar samt övriga förordningar.

Material: Plast. Mått: Ø32 x 5.5 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315251371
Lev. artikelnummer: FBOX-SERG
Vikt: 504 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice