Köpstaden.se
Logo varumärke Rice

Liten Assiett - Red Checkers

Mångsidig liten assiett som även kan användas som kak- och tårtfat. De finns i flera olika utföranden och färger. Läs mer

119:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Mångsidig liten assiett som även kan användas som kak- och tårtfat. De finns i flera olika utföranden och färger. De kan kombineras med övriga melaminprodukter eller dina äldre tallrikar för att skapa en unik bordsdukning. Dessa fat tål att diskas i maskin och kan förvaras i frys, men de är inte lämpliga för användning i mikrovågsugn. Praktiskt och bekvämt för alla tillfällen.

Material: Akryl. Mått: 1.4 x Ø 15 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315259551
Lev. artikelnummer: ACCPL-CHECR
Vikt: 64 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice