Köpstaden.se
Logo varumärke Solstickan

Brandfilt Vit Tablebook

Snygg & stilren plåtbox med brandfilt från Solstickan Design med den klassiska präglingen av Solstickepojken. Läs mer

549:-

Vi har 1 st av denna produkt med felaktigheter som du kan köpa till lägre pris:

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Brandsäker inredningsdetalj från Solstickan, en elegant coffee table book som gärna får ligga framme om olyckan skulle vara framme.

Snygg & stilren plåtbox med den klassiska präglingen av Solstickepojken. Plåtboxen innehåller en styck brandfilt som hjälper till att släcka mindre bränder när olyckan är framme. Brandfilten som är tillverkad av glasfiber klarar temperaturer upp emot 500 grader och passar bra till släckning av kastrullbrand, stekpanna & textiler mm.

På plåtboxens baksida finns tydliga instruktioner för uppsättning på vägg samt instruktioner för användning. Om filten har använts vid någon brand ska denna kasseras.

Mått: 16 x 25 x 2.7 cm Brandfilt: 1.2 x 1.2 meter.

Egenskaper

Varumärke: Solstickan
EAN: 7350060894020
Lev. artikelnummer: ST40-020
Vikt: 875 g

Om varumärket

Svenska Solstickan Design erbjuder ett brett sortiment av designade, moderna och folkliga produkter med det klassiska motivet av Solstickan. Idén med Solstickan design är att bevara och föra vidare en verklig svensk klassiker och på så sätt stötta Stiftelsen Solstickan.

I Solstickans sortiment finner man bland annat brandsläckare, brandfiltar, grytunderlägg, plåtburkar och förvaringsburkar.

Logo varumärke Solstickan